shadow
  • Tonys Budbil i Malmö - Våra tjänster

Boka transport nu

Välj ditt närmaste kontor:

Malmö, ring:

040-12 38 00

Om vår växel ligger nere var god ring 0709-76 88 81

Helsingborg, ring:

042-610 11 00

Om vår växel ligger nere var god ring 0709-76 88 81

Landskrona, ring:

0418-190 19

Om vår växel ligger nere var god ring 0709-76 88 81

Övriga Skåne, ring:

042-610 11 00

Om vår växel ligger nere var god ring 0709-76 88 81

Shadow

Våra tjänster

Hos oss på Tonys Budbil kan du få det mesta transporterat, oavsett om du vill skicka ditt gods upp i Norr eller ut i Europa. Vare sig det rör sig om ett viktigt kuvert eller flytten av ett helt kontor, så är vi transportfirman för dig.
Tonys Budbil är ett transportföretag med filialer i både Landskrona och Malmö, samt ett huvudkontor i Helsingborg. Vi har funnits på den svenska marknaden sedan 1987, och vår grundare, Tony Ljungdahl, äger företaget än i dag.

Hos oss kan ni finna omkring femtio anställda, alla med den kompetens och servicekänsla som krävs för att vi skall kunna leverera tjänster utav allra högsta kvalitet. Våra budbilar och lastbilar trafikerar stora delar av Skåne till fasta priser, men självklart kör också vi dit ni vill, när ni vill.
 Vi tror på service och det är också därför som vi kör på ett ögonblicks varsel. Detta innebär att ni med gods som väger under 900 kilo kan räkna med att vi hämtar upp objektet inom en halvtimme. När godset väger över 900 kilo så hämtas godset istället upp inom en timme. Vid önskemål om en senare avhämtningstid så går detta naturligtvis också utmärkt.

Hos oss kan ni även finna uppställningsplats för såväl gods som maskiner. Här kan ni sätta era lastbilar, husvagnar och bilar, samt magasinera era pallar och gods. Allt detta sker på inhägnat och låst område, vilket självklart också är täckt utav alla rekommenderade försäkringar.
Tonys Budbil har även försäljning av bilar, samt uthyrning av personal inom vissa yrkeskategorier.

För mer information om oss hos Tonys Budbil, och om vad vi kan göra för er så kontakta oss redan idag. Såväl privatpersoner som företagare använder sig av oss. Välkomna in till Tonys Budbil. Vi har öppet dygnet runt.

Transportera eller skicka gods till eller från Malmö?

Kontakta Tonys Budbil